Tidligere katte

Our former cats

IP, IC S*Zygot's Fifflin

Info

  • Hun
  • Sort tortie spottet tabby m. hvid, f0924
  • 30-07-2008
  • 30-06-2021
  • Udstillingsresultater
  • Stamtavle
  • nov 2009, maj 2010 og aug 2013
  • normal
  • normal

Fifflin blev mor til 5 kuld: E, F, G, H og I.


Pr, IC Ginkgo Galaya Gwendolyn

Info

Galaya blev mor til J-kuldet.IP, GIC S*Mighty Claw's Galadriel

Info

Galadriel blev mor til D-kuldet.


Ch Rakías Iris

Info

Iris har fået et nyt hjem i foråret 2012. Efter Fifflin blev drægtig ændrede magtbalancen sig i huset, og det resulterede i at Iris blev holdt nede. Hun gik fra at være en glad, kælen, opsøgende kat til at kun opholde sig i Jonas' værelse og i vores kontor, så vi næsten ikke så noget til hende. Vovede hun sig ned i stuen fik hun et par på kassen af Fifflin. Vi håbede at det ville ændre sig, når killingerne var flyttet, men konflikten blev desværre bare værre og værre med tiden.

Vi har derfor valgt at hun skulle have et nyt hjem, hvor hun kan få lov at blive den glade kælne kat igen.


Tilia Nova's Iolanda Riif

Info

Smukke Iolanda fik en infektion i halsen, som vi ikke kunne få bugt med. Vi kæmpede med antibiotika og skanninger i mange måneder, men måtte til sidst give op. Hun nåede kun at blive 1 år.

Jeg har selv valgt Iolandas navn efter en dykkertur til "Shark and Yolanda Reefs" i Ægypten, så Yolanda Reef blev til Iolanda Riif, da det var Tilia Nova's I-kuld.


Toonscat's Luna

Info

Luna er en blid lille kat. Desværre blev hun moppet af Castor, som var en grov bølle, da han var yngre. Jeg valgte at lade Luna flytte, så hun kunne få et liv uden mopning.


GIP, GIC La Forêt's Iphigenia

Info

Iphi var min første avlshun. Jeg havde set hendes morfar på nettet og drømte om en kat, der så ud som ham, og kort efter blev Iphi født og jeg havde fundet min kat :-)

Desværre blev Iphi urenlig. Jeg kæmpede med det i flere år og prøvede alt for at få hende til at bruge bakken, men til sidst gav jeg op og fik hende aflivet. Hun blev kun 5½ år gammel.

Iphi blev mor til A-, B- og C-kuldet.


EP Alfheim's Phizackerley

Info

Phizackerley var min første kat og har en hel særlig plads i mit hjerte - ikke kun fordi han var den første, men fordi han var noget helt særligt.

Han fik desværre leverkræft kun 5½ år gammel og måtte aflives efter en kort, men hård sygdomsperiode.

Phizackerley blev far til A-kuldet.