Om opdrættet

 

Om os

Vores familie består af Jesper på 51, Grit på 45, Jonas på 14, Albert på 12 og Tali på 11 år.
Vi kan godt lide at have gæster og får hyppigt besøg af familie og venner. Vores katte, både de voksne og killingerne, er derfor vant til både børn og gæster.
Alle vores katte er inde-katte der er vant til at have fri adgang til vores indhegnede have.

Vores fokus for killingerne

Vi tror på, at de bedste kælekatte er vokset op i et socialt og travlt hjem med børn og mange gæster. Alle der kommer på besøg får derfor lov til uhindret at lege med kattene, kæle med dem, løfte dem op, osv. med mindre kattene selv siger fra.
Vi har gennem killingernes opvækst lagt vægt på deres sundhed, sociale egenskaber og hyppig omgang med børn. De leger med børnene, og sidder hos os om aftenen når vi ser film. De har uhindret adgang til hele huset lige som de voksne katte.

Om dig som killingekøber

Vi bruger meget tid og engagement på at opdrætte glade og sociale killinger. Undervejs kan vi ikke undgå at knytte os til dem, og derfor er vi naturligvis også meget interesserede i, at de får et godt og trygt hjem når de skal flytte. Når du som mulig killingekøber er på besøg hos os for at opleve og vurdere om killingerne er noget for dig, vil vi også vurdere om du som killingekøber er noget for dem.

Formaliteterne

Vi er medlem af Norsk Skovkattering og Racekatten.
Vores killinger stambogsføres i Felis Danica og er - når de flytter hjemmefra - vaccineret og undersøgt af dyrlæge.
Vores avlskatte er testet for GSD-IV og PK-def og skannet for HCM.

Uddannelse

Jeg, Grit, har taget Norsk Skovkatterings "Skovkattekørekort" og er Felis Danica Diplomopdrætter.

Elsket og savnet

Med et par årtier på bagen har vi desværre også haft nogle katte, der ikke er her mere. De kan ses her: Tidligere katte.